Resultaten voor zonnebril camera

 
 
zonnebril camera
 
Bril spy camera's' Spywebshop.nl.
Zonne bril camera's' zijn mini camera's' ingebouwd in een normaal uitziende zonnebril. Het voordeel van de zonnebril camera's' is dat de min spy camera in de zonnebril precies filmt waar u zelf naar kijkt en dus geen problemen heeft bij het richten van de lens van de mini camera.
Getest: camera-zonnebril Snapchat Spectacles 2 Bright.
De zonnebril met ingebouwde camera heeft meerdere verbeteringen gekregen. De vorige Snapchat-bril was geen verkoopsucces. Snap maakte 40 miljoen dollar verlies op de zonnebril met ingebouwde camera, maar het bedrijf geeft niet op en lanceerde deze maand de nieuwe versie van de Spectacles.
Bril met camera Review van HD video brillen tijdens sporten! 2018.
Kan erg makkelijk zijn als je ergens snel een foto of film van wilt maken. Zit minder comfortabel dan mijn normale zonnebril, maar ik denk dat die ook duurder is. Veel ruis tijdens het fietsen. Ondanks de slechte kwaliteit is 20 minuten film al meer dan 1GB aan data. Opname is niet alleen smaller, ook verticaal is de filmhoek een stuk kleiner dan verwacht. Tijdens het fietsen zie je bijvoorbeeld op de camera niet echt wat er voor je gebeurd.
Zonnebril met camera Cam-100 Conrad.nl.
Zonnebril met camera Cam-100. Deze spatwaterdichte zonnebril met geïntegreerde camera is speciaal gemaakt voor outdoor en sportfanaten die snel en eenvoudig hun activiteiten op video willen vastleggen. Gemakkelijk en eenvoudig te dragen. Videoresolutie: 1920 x 1080 pixels bij 30 fps, 1280 x 720 pixels bij 60 fps.
Zonnebril met camera Cadeaus gadgets kopen BESLIST.nl o.a. ballonnen feestkleding.
Beschrijving: Zonnebril Verborgen Camera Audio Video Recorder DV DVR 640x480 Zwart Deze normale maar koele uitziende zonbril verbergt slim 1 camera in het midden van een zonnebril. Met deze bril op, laat je nooit een gedenkwaardige scène weglopen van je leven.
Draadloze zonnebril camera Sitconsecurity.nl.
Een professionele draadloze zonnebril camera met ontvanger / recorder. Deze zonnebril camera is een draadloos camera systeem, maar de zonnebril heeft tevens een eigen interne opslag tot 16GB micro SD. Buiten dat u dus kunt meekijken op afstand met de draadloze ontvanger en hier de beelden kan opnemen, zal de zonnebril camera ook op de eigen opslag de beelden met geluid opslaan.
Spy zonnebril met camera Ditverzinjeniet.nl.
De beelden kan je daarna bekijken op je computer via bijgeleverde USB-kabel en op die manier wordt ook de accu weer opgeladen. De spy zonnebril heeft een stoer uiterlijk, het zal niemand opvallen dat er twee minieme knopjes op het linkerpootje zitten voor de bediening en het uitschakelen van de camera.

Contacteer ons